CENSSTUDIO  © 2019  |  Algemene Voorwaarden

 
 

Algemene voorwaarden

Bij inschrijving worden eenmailig inschrijfkosten berekend van € 10,-

Strippenkaarten (10) dienen binnen 11 weken opgebruikt te worden en 5 binnen 6 weken

Studenten hebben recht op korting 15% op de maandelijkse contributie op vertoon van hun studenten pas, er is geen korting op de inschrijfkosten.

Opzegging vanaf november 2015 alleen nog schriftelijk voor de 1e van de maand

Abonement bevriezen kan tijdens blessure, verhuizing, maximaal 1 maand als langer nodig aangeven per email aan info@yogaplace.nl

Deelname aan de lessen is geheel voor eigen risico, de studio is volledig gevrijwaard van iedere vorm van aansprakelijkheid van mogelijke blessure's of kwetsuren, die al dan niet of met direct verband staan of in verband gebracht kunnen worden met deelnemen van de lessen.

Lessen kunnen door omstandigheden tot vervallen komen, dit zal slechts bij hoge uitzondering zijn.

Cens Studio is maximaal 8 weken per jaar gesloten, minimaal 46 weken zijn wij geopend. Het lesgeld is wat je maandelijks betaald is voor een gemiddelde over een jaar. Hier zijn de geplande vakantieweken afgehaald. Vervalt er echter een les vanwege één of een paar vrije dag(en) mag deze altijd op een ander moment ingehaald worden.

Tijdens de vakantie periode is het niet mogelijk om uw abonment stop te zetten.

 

Abonm.geld van de yoga lessen dient voor de 1e van de maand bij geschreven te zijn op ons rekening nummer als onderstaand vermeld.

Strippenkaart worden voor de nieuwe aanschaf datum betaald of bij eerste aanschaf strippenkaart per de ingangs datum, op onderstaand rekeningnummer.

Workshop Baby Massage dient tijdig per bank, minimaal  21/2 week voor de start data bijgeschreven te worden op ons rekening nummer:

NL 31 ABNA 0439126762 t.n.v. L.Leijendeckers, Cens Studio Roermond.

Restitutie van de workshop baby massage is 2 weken voor aanvang 50% en vervalt 1 week voor de aanvang van de baby massage, wij maken dan graag een andere

afspraak waar u aan kunt sluiten, binnen minimaal 2 maanden.

 

ALLE AFBEELDINGEN, FILMS EN ANDER MATERIAAL ZIJN EIGENDOM VAN CENSSTUDIO EN MOGEN ALLEEN GEBRUIKT WORDEN IN OVERLEG MET ONS