CENSSTUDIO  © 2019  |  Algemene Voorwaarden

Yogavormen

Ashtanga Yoga - level 2

Ashtanga Yoga 

Door de oefeningen steeds weer te herhalen heeft dit een dieper effect op je lichaam, geest en emoties. Je yogadocent begeleidt je in je groei en bewustwording naar binnen en in de realiteit naar de wereld om je heen en naar anderen. Waarbij de yogafillosofie steeds belangrijker gaat worden. De cocent helpt je in je ontwikkeling van je practice en ondersteunt je daar waar nodig met andere vragen, je leert nieuwe yogaposes aan zodra je daar klaar voor bent.

 

Krijg controle over je zintuigen en een dieper inzicht in jezelf

Als je de juiste ademhaling, houdingen en focuspunten oefent en synchroniseert, geeft Ashtanga Yoga je controle over je zintuigen en een dieper inzicht in jezelf. Door de oefeningen creëer je warmte in je lichaam. Je gaat transpireren, waardoor je organen en spieren zich ontgiften en zuiveren. Als gevolg hiervan, verbetert je circulatie en krijg je een sterk, energiek lichaam en een heldere en scherpe geest.

 

In balans ontdek je de stille intelligentie van je eigen lichaam

Door regelmatig aan yoga te doen, ben je uiteindelijk meer in balans, op fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel niveau. Als Level 2-beoefenaar weet je dat je systeem over de intelligentie beschikt die nodig is voor het bereiken van de balans. Al dat jij hoeft te doen, is het regelmatig oefenen van je persoonlijke practice. Daarbij geef je zorg en aandacht aan dat wat erom vraagt, of – om met Sri K. Pattabhi Jois te spreken: “Practice, practice, practice, and all is coming”.

 

Level 2 zorgt voor een verdieping van en in de houdingen

De Ashtanga Yoga Led Class Level 2-lessen worden in een meditatieve flow gegeven door je yogadocent. In de les oefen je een uur en vijftien minuten de houdingen van de Ashtanga Yoga  Primary Series. Als je nog niet alle houdingen helemaal beheerst, kun je toch meedoen met de les. Je yogadocent geeft je aanwijzingen hiervoor, totdat je de gehele serie leert. Ken je de Primary Series al, dan leer je geen nieuwe houdingen in de Level 2-lessen, maar ontwikkel je wel een verdergaande verdieping van elke houding.

 

Lesrooster ashtanga yoga Cens Studio Roermond en inschrijven

Bekijk op het lesrooster wanneer ashtanga yoga gegeven wordt en schrijf je in!