CENSSTUDIO  © 2019  |  Algemene Voorwaarden

 
 

Yogavormen

Ashtanga Yoga

Ashtanga Yoga 

Ashtanga Yoga bestaat uit een vaste set van houdingen, die je een leven lang kunt oefenen. Cens Studio biedt Ashtanga Yoga aan op 2 niveaus: level 1 en level 2. Als je zelf aan de slag wil met je eigen practice, biedt Cens Mysore Style yoga aan.

 

Lessen level 1

De Level 1-lessen zijn ideaal voor jou als je nog niet bekend bent met de Ashtanga Yoga. Je ontdekt wat yoga eigenlijk is en maakt kennis met de combinatie van beweging en ademhaling. Dit doe je door het oefenen van een aantal staande basishoudingen uit de Ashtanga Yoga Primary Series. Elke in- en uitademing is gekoppeld aan een beweging om in en uit een houding te komen. Dit heet vinyasa.

 

Meer informatie over de level 1 - lessen

 

Lessen level 2

De Level 2-lessen zijn bedoeld voor jou als je al een tijdje de houdingen van Level 1 hebt ervaren. Je lichaam is flexibel en sterk, en je bent klaar voor verdere ontwikkeling. In Level 2 werk je nog meer aan kracht, stabiltiet, lichtheid van je lichaam, de juiste correcte wijze om in en uit een houding te komen en maak je ook contact met de diepere energetiche laag.

 

Meer informatie over de level 2 - lessen

 

Ashtanga Mysore Style yoga

Mysore is de bakermat van Ashtanga Yoga, de plaats in India waar het allemaal begon met Sri K. Pattabhi Jois. Ashtanga Mysore Style Yoga is een lesstijl binnen de Ashtanga Yogavorm, een energie- en warmte-opwekkende practice die ideaal is om je dag mee te beginnen. Je hebt je eigen ‘practice’, een persoonlijke combinatie van oefeningen uit de Mysore series. Voor het optimale effect, oefen je je practice elke dag (minimaal drie keer per week), behalve op zaterdag en bij nieuwe en volle maan.

 

Meer informatie over Mysore Style yoga

 

Lesrooster ashtanga yoga Cens Studio Roermond en inschrijven

Bekijk op het lesrooster wanneer ashtanga yoga gegeven wordt en schrijf je in!