CENSSTUDIO  © 2018  |  Algemene Voorwaarden

Hotstone massages

Hete stenen zijn een waardevolle toevoeging aan een massage. De stenen zijn een verlengstuk van de handen van de masseur en zijn/haar intuïtie. De stenen worden op het lichaam geplaatst door middel van een chakra-legging waar energiewerk op toegepast wordt. Hier onderscheidt de hot stone massage bij Cens Studio zich van andere hot stone massages.

 

De stenen hebben een aantal tastbare eigenschappen, zoals het opnemen en afgeven van warmte. Daarnaast zijn er minder zichtbare eigenschappen: stenen hebben een magnetisch veld, een genezende werking en kunnen energie absorberen en teruggeven. Een hot stone massage kan een intense ervaring zijn, die lang doorwerkt in lichaam en geest.

 

De effecten van hete stenen op het lichaam

De warmte van de stenen dringt tot circa 3-4 cm door het spierweefsel.  Elke beweging met een steen komt overeen met vier handmatige strijkingen. De bloedcirculatie neemt toe en de bloedvaten verwijden zich. Hierdoor worden afvalstoffen sneller afgevoerd en bouwstoffen beter aangevoerd. Ook wordt het lymfesysteem geactiveerd. Zo kan een behandeling met warme stenen ontgiftend, afvoerend, pijnverlichtend, stressverlichtend en ontspannend werken.

 

Meer informatie of hot stone massage aanvragen?

Neem contact op via het contactformulier of bel ons op 06 185 163 60.

 

Massages