CENSSTUDIO  © 2017  |  Algemene Voorwaarden

Lachenta Leijendeckers

 

 

Haar leven is het beste te vergelijken met haar lievelingsbloem; de Lotus. De Lotus staat voor de reis van het leven en voor zuiverheid, echter zonder modder geen Lotus. Het kind groeit vanuit een onbewust leven (wortels in de modder) via zijn levenspad (de lange steel) naar een groter bewustzijn (de geopende lotusbloem).  

 

Sinds jongs af aan lag haar hart en interesse al in sport, dans en lichaamsbeweging. Vanuit deze passie volgde ze haar dromen en maakte ze de keuze om van haar hobby haar werk te maken. Hoewel dat ze aan den lijve ondervond wat bewegen voor haar deed miste ze iets in haar leven.

 

Ze was op zoek naar verdieping en kwam zo Yoga op haar pad tegen; Tijdens de eerste les in 'Savassana’, de eind ontspanning, ervaarde ze 'dat' bijzondere moment wat ze niet in woorden kon beschrijven; een innerlijke rust en gelukzaligheid. Yoga werd haar visie en haar levensstijl.

 

Het bracht haar het mooiste cadeau; onvruchtbaarheid keerde om in vruchtbaarheid en mocht ze het leven aan haar zoontjes Sun Indian en Jacy schenken.

Door haar intuïtieve lesmethode helpt ze je thuis te komen bij jezelf, niets meer en niets minder.

Tijdens de dynamische yoga lessen daagt ze je op een spelende manier uit om op ontdekkingsreis in jezelf te gaan.

Aarden, ontspannen, genieten.  

 

'Free Your Mind And The Rest Will Follow'