CENSSTUDIO  © 2019  |  Algemene Voorwaarden

 
 
 

Manon Simonis

Yoga als rode draad in mijn leven

Je kunt jezelf helen. Daar geloof ik sterk in. Wat je ervoor nodig hebt, is het bewustzijn dat je lichaam en geest één zijn én een zuiver contact met je eigen innerlijke kracht en mogelijkheden. Yoga is wat mij betreft de sleutel daartoe. Sinds 2002 leef ik yoga, het weerspiegelt in mijn manier van denken en handelen. Ik zie het als mijn roeping om met liefde en compassie yoga als levensstijl te delen met anderen. Ik zie Yogaplace als een 'thuis' voor iedereen en voor alles wat yoga kan zijn.

 

In 2006 heb ik Yogaplace Sittard geopend, in 2010 gevolgd door Yogaplace Maastricht en sinds 2015 zijn we gestart met Yogaplace Urmond. Sinds 2016 bieden we de zelf ontwikkelde en gecertificeerde (RYT200) Yogaplace Docenten Opleiding van 200 uur aan die jaarlijks gegeven wordt.

 

Yogaplace is voor mij dé manier om uit te dragen dat Yoga toegankelijk is voor iedereen. Dat yoga meer is dan houdingen op een matje. Dat de rijke oude wijsheden in onze hedendaagse maatschappij een verrijking zijn om te intergreren zodat je in balans met jezelf en de wereld om je heen kunt leven. Met persoonlijke aandacht voor wat jou en bezighoudt krijg je ruimte om te luisteren naar wat voor jouw echt er toe doet. Yoga als groepsles of individueel, cursus of workshop, op locaties in Limburg of in één van onze scholen, via je werkgever, wij zorgen ervoor dat yoga toegankelijk en passend is voor iedereen, 7 dagen per week. Yogaplace is voor onze leden en ons team van docenten meer dan een yogaschool. We nodigen geregeld traditionele ervaren internationale leraren uit en zelf geef ik regelmatig yogatrainingen, retreats en modules in verschillende yogadocenten opleidingen in binnen- en buitenland.

 

Persoonlijke aandacht vanuit zachtheid en toewijding

Iedereen is uniek en daarom is een individuele benadering vanuit een kalme en liefdevolle aanwezigheid belangrijk, in privésessies én in groepslessen. Door persoonlijke aandacht en het aanvoelen van jouw energie, begeleid ik je met therapeutische hands-on adjustments (volgens Petri Raisanen sinds 2007)  en de juiste instructies naar een verdieping in je Yoga practice. Daarbij zoek ik altijd naar de juiste balans tussen inspanning en overgave, die voor elke persoon anders is. Ik help je graag om de mogelijkheden van de yogatools te ontdekken en creëer daarbij de ruimte die jij nodig hebt voor jouw Yoga ontwikkeling.

 

Met liefde, geduld en discipline kijken we naar je diepe innerlijke zelfkennis door zelfreflectie te ontwikkelen om te komen tot actie, waarbij je geloof in jezelf en de verbinding met alles om je heen groeit. Zo ontwikkel jij de vrijheid, balans en kracht in dit leven zodat je vol vertrouwen alles omarmt wat er is.