CENSSTUDIO  © 2017  |  Algemene Voorwaarden

Marie-Anne den Elzen

'Je hoeft niet goed te zijn. Je hoeft niet op je knieën, honderden kilometers door de woestijn'...Deze woorden uit een gedicht van Marie Oliver raken me elke keer weer.

Ze raken voor mij ook de essentie van Yin Yoga en mindfulness: je hoeft niet goed te zijn, het hoeft er niet mooi uit te zien. Je gaat samen met mij op zoek naar een vorm of variatie van een houding, die op dat moment bij je past.

Yin Yoga nodigt je uit om heel subtiel te luisteren naar wat je lichaam jou vertelt. Toe te staan dat jouw lichaam zich opent. Spieren kunnen ontspannen, je adem en geest worden rustig. En ondertussen voltrekt zich een magisch proces, waarbij er meer ruimte en zachtheid ontstaat in het diep gelegen bindweefsel. Een mooie vorm van Yoga en mindfulness, die je laat uitkomen bij je eigen zachte kern.

 

Mijn weg naar Yin Yoga loopt via het pad van judo, Rots en water, mindfulness, Acceptance and Commitment Therapy en Biodanza. Deze opleidingen hebben me gevormd tot wie ik nu ben en neem ik mee in mijn lessen. En ik hoop jou mee te kunnen nemen naar die diep van binnen gevoelde rust aan het einde van een les YinYoga en mindfulness.