CENSSTUDIO  © 2017  |  Algemene Voorwaarden

Petra

Vanaf het moment dat ik op mijn negentiende jaar  mijn eerste yogales volgde ben ik geraakt door de positieve kracht wat yoga kan bieden.

 

Yoga is voor mij bewustwording. Met aandacht bewegen, ademen, ontspannen  leven en genieten.

Na diverse lessen in onder andere dru-yoga, kundalini yoga en hatha yoga heb ik na een aantal jaren gekozen om mij te verdiepen in de hatha yoga. Hatha is in het Sanskriet Ha (zon) en Tha (maan) wat verwijst op verbinding van tegengestelden.  Bij Osmose in Den Haag  ben ik de  yoga docentenopleiding gaan volgen. Workshops en cursussen (o.a. bij Mansukh Patel, Jos Plenckers, Marijke Ludwig)  hebben mij plezier en vooral verdieping en inzicht  gegeven .

 

De  kracht van yoga:  de bewustwording van je welzijn , het dynamisch en statisch oefenen van yogahoudingen (asana’s), de ademhalingsoefeningen (pranayama’s) en de kunst van het ontspannen, evenwicht vinden tussen spanning en ontspanning raken mij ieder moment weer en zijn iedere dag voelbaar.

 

In mijn hatha yoga lessen werk ik afwisselend met dynamische en statische asana’s. Laten ervaren dat zachtheid en kracht elkaar aanvullen.  Graag wil ik yoga  delen en doorgeven en nodig je uit om te  ervaren wat hatha  yoga voor jou kan betekenen.   Je bent van harte welkom!!

 

Namaste,

Petra