CENSSTUDIO  © 2017  |  Algemene Voorwaarden

Rens den Elzen

Het jarenlang in discipline beoefenen van martial arts, waarbij meditatie een onderdeel is, gaf mij een verrijkende levenswijze met innerlijke rust.

 

Deze innerlijke rust en andere voordelen van meditatie wil ik graag delen en doorgeven in de vorm van coaching en training. Ik heb daarvoor o.a. de opleiding tot Mindfulness-trainer, ACT-coach (Acceptance and Commitment therapie) en Lifecoach gevolgd.

Mijn vaardigheden in Reiki, de Qi Gong ,Chinese bewegingsvormen ter ontwikkeling van levensenergie, en verdieping in de Positieve- en oplossingsgerichte Psychologie geven me daarbij een groot scala aan in te zetten tools t.b.v. de specifieke hulpvraag.

Ik zoek graag nieuwe uitdagingen op. Het onbekende, avontuurlijke en vaak fysiek uitdagende. Met name wandeltochten in hoger gelegen gebieden en door stilte omgeven kustgebieden trekken mij enorm. Alleen en met een rugzak, meer heb je niet nodig.

Ook de kracht, energie en inzichten die deze wandelingen teweeg brengen wil ik graag delen.

Dit in de vorm van een (individuele- of groepsreis) coachreis naar een uitdagend, maar voor ieder fysiek haalbaar gebied. (Oktober 2017: Wandelretraite Marokko: www.burodenelzen.nl/wandelretraite-marokko)

Kijk op www.burodenelzen.nl voor meer informatie over Coaching & training, mindfulness, en reiki.

 

In het wekelijks meditatie uur bij Cens Studio probeer ik zo dicht mogelijk bij de essentie te blijven van het mediteren. Met af en toe een meer spiritueel "uitstapje" om onszelf te blijven motiveren hoort daar natuurlijk ook bij. Daarnaast wordt er ook gewerkt met zachte bewegingen, mindful movements en Qigong, die onderdeel van een meditatie kunnen zijn.

Elke dinsdag van 19.45 tot 20.45 uur mediteren bij Cens Studio. (mindfulness, vipassana en healing)

 

 

"neem op je levensreis niet meer bagage mee dan je nodig hebt"

 

Heb je een specifieke vraag of wil je een vrijblijvend orienteringsgesprek t.b.v. coaching, bel of mail me gerust.

Rens den Elzen - M: 06 53384117  E: info@burodenelzen.nl