CENSSTUDIO  © 2020  |  Algemene Voorwaarden

Reiki-behandeling

In onze studio kun je terecht voor reiki-healing-behandelingen. Deze worden verzorgd door Lachenta. Een reikibehandeling kun je, als je dat wilt, boeken in combinatie met een ontspanningsmassage. Een behandeling duurt ongeveer 1 uur en kan als eenmalige behandeling geboekt worden. Voor een echte dieptewerking zijn meerdere behandelingen nodig. Hoeveel behandeling nodig zijn, bepalen we in onderling overleg. Dat is namelijk voor iedereen anders.

 

Wat is reiki?

Reiki is een Japanse techniek die stressreductie, ontspanning en heling bevordert. Reiki is de levensenergie (prana) die door alle levende wezens stroomt. Reiki beoefenaars gaan ervan uit dat iedereen de mogelijkheid heeft om te verbinden met hun eigen helende energie en dit te gebruiken om hun eigen energie te versterken en anderen te helpen. Wanneer de ‘ki’ of energie in balans is en goed stroomt, bevordert dit lichaam en geest en is men in positieve staat van gezondheid. Wanneer de energie geblokkeerd is door bijvoorbeeld fysieke blessures, trauma’s, psychische/emotionele klachten en daardoor niet goed stroomt, kan dit leiden tot symptomen van fysieke en emotionele disbalans. Het werkt zeer goed als een aanvulling op traditionele geneeswijzen en wordt veel toegepast in ziekenhuizen en andere medische zorg.

 

Reiki iets voor mij?

Voel je je gespannen, gestresst of lichamelijk of psychisch uit balans? Ga je door een heftige periode en wil je lichaam en geest even volledig tot rust brengen? Dan is een Reiki behandeling iets voor jou! Een Reiki-sessie kan helpen in het kalmeren en loslaten van stress en spanning en ondersteunt het lichaam een omgeving te creëren waarin heling kan plaats vinden op fysiek, mentaal en emotioneel niveau. Het is een geweldige tool voor stressreductie, ontspanning en persoonlijk welbevinden.

 

Meer informatie of reikibehandeling aanvragen?

Neem contact op via het contactformulier of bel ons op 06 38 62 65 27

 

Massages en reiki