CENSSTUDIO  © 2020  |  Algemene Voorwaarden

Vrouwencirkel

Verbinden met jezelf, verbinden met elkaar, verbinden met prachtige vrouwen uit Roermond en daarbuiten

 

Onze vrouwencirkel is een plek waar vrouwen samenkomen om hun wijsheden, kennis en ervaring met elkaar te delen. Waar we naar elkaar luisteren, elkaar inspireren en in contact komen met ons gevoel en onze intuïtie Vrouwen die elkaar misschien (nog) niet kennen en die allemaal een ander, bijzonder pad bewandeld hebben. In een vertrouwelijke, warme en open setting delen we aandachtig in gesprekken, met mijn intense doel: verbinden.

 

De cirkel staat voor gelijkgestemdheid, waar iedere vrouw in haar kracht mag staan en haar kwaliteiten en kennis kan delen zodat we van elkaar mogen blijven leren. Zodat we volledig vanuit ons hart kunnen leven.

 

Wanneer komen we samen?

Er staat elke maand een nieuwe vrouwencirkel gepland rond nieuwe maan of rond de volle maan. Telkens staat een ander thema centraal en zijn er wisselende sprekers die ons daarin. Tijdens de samenkomst verbinden we ons met het onderwerp en met elkaar. Daar waar het onderwerp het toelaat, versterken we die verbinding met yoga, dans, mindfulness, meditatie, eten en coaching.

 

Aansluiten is vrijblijvend, iedereen is welkom, incidenteel of maandelijks, voel je welkom!

 

Informatie over de eerstvolgende vrouwencirkel volgt snel.

 

Ja ik kom!

Als je al lessen volgt bij Cens Yoga dan kun jij je via momoyoga aanmelden voor de vrouwencirkel. Dat doe je, nadat je ingelogd bent, via ´abonnement of strippenkaart kopen´. Volg je geen lessen via Cens? Stuur dan een mail naar censyoga@gmail.com om je plaats te reserveren.