CENSSTUDIO  © 2020  |  Algemene Voorwaarden

Algemene voorwaarden

Inschrijvingen

- Bij inschrijving worden geen eenmalig inschrijfkosten berekend.

- Inschrijvingen verlopen online via momoyoga.

- Studenten hebben recht op korting 15% op de maandelijkse contributie op vertoon van hun studentenpas. .

 

Abonnementen

- Abonnementen gaan in op de 1e van de maand. Voor lessen die gevolgd zijn vóór de ingangsdatum van het abonnement, wordt per les een bedrag van € 10,-  in rekening gebracht.

- Voor abonnementen geldt een minimale inschrijftermijn van 3 volledige maanden.

- Abonnementen worden betaald via automatische incasso. De deelnemer machtigt Cens Yoga om maandelijks het lesgeld van zijn rekening.

- Abonnementen worden vooraf betaald.

 

Strippenkaarten

- Strippenkaart worden voor de nieuwe aanschaf datum betaald of bij eerste aanschaf strippenkaart per de ingangs datum, op onderstaand rekeningnummer.

- Strippenkaarten (10 lessen) zijn 12 weken geldig. De strippen die niet binnen 12 weken worden opgebruikt, vervallen.

- Een abonnement heeft voorrang op een strippenkaart. Als een les vol is, maken leden met een strippenkaart plaats voor leden met een abonnement.

 

Opzeggen

- Opzegging van het abonnement kan schriftelijk, vóór de 14 van de maand. Dit geldt voor de opzegging van het abonnement van de daarop volgende maand.

- Abonement bevriezen kan tijdens blessure en verhuizing, maximaal 1 maand.  Kenbaar maken is mogelijk per email: yoga@censstudio.nl

 

Babymassage

- Workshop Baby Massage wordt minimaal 2,5 week voor de start, bijgeschreven op ons rekening nummer:

NL 31 ABNA 0439126762 t.n.v. L.Leijendeckers, Cens Studio Roermond.

- Restitutie van de workshop baby massage is 2 weken voor aanvang 50% en vervalt 1 week voor de aanvang van de baby massage, wij maken dan graag een andere

afspraak waar u aan kunt sluiten, binnen minimaal 2 maanden.

 

Overige

- Deelname aan de lessen is geheel voor eigen risico, de studio is volledig gevrijwaard van iedere vorm van aansprakelijkheid van mogelijke blessure's of kwetsuren, die al dan niet of met direct verband staan of in verband gebracht kunnen worden met deelnemen van de lessen.

- Lessen kunnen door omstandigheden vervallen, dit zal slechts bij hoge uitzondering zijn.

- Cens Studio is maximaal 8 weken per jaar gesloten, minimaal 46 weken zijn wij geopend. Het lesgeld is wat je maandelijks betaald is voor een gemiddelde over een jaar. Hier zijn de geplande vakantieweken afgehaald.

- Als een les vervalt, dan mag deze altijd op een ander moment ingehaald worden.

 

 

 

ALLE AFBEELDINGEN, FILMS EN ANDER MATERIAAL ZIJN EIGENDOM VAN CENSSTUDIO EN MOGEN ALLEEN GEBRUIKT WORDEN IN OVERLEG MET ONS