CENSSTUDIO  © 2020  |  Algemene Voorwaarden

Shiatsu Massage

Een heerlijke massage die een diepgaand effect geeft. Je voelt je terug verbonden in je lichaam, geest en je kern. Doel van de shiatsu massage is om het zelfhelend vermogen van het lichaam aan te spreken en te activeren. Hierbij wordt gebruik gemaakt van drukpunten. De betekenis van shiatsu is letterlijk vingerdruk (shi betekent vinger, atsu betekent druk). Bij shiatsu wordt gebruik gemaakt van de duimen en handpalmen om druk op bepaalde plaatsen op het lichaam en meridiaanbanen toe te passen. Daarnaast worden ook technieken zoals rocking en strekking toegepast.

 

Shiatsu massage bij Cens Studio

Voorafgaand aan de shiatsumassage vindt een kort intakegesprek plaats, waarin we de aard van de klachten bespreken. Daarna wordt gestart met de behandeling. De behandeling wordt uitgevoerd op een speciaal bodycushion. De kleding wordt tijdens de behandeling aangehouden. Wij vragen daarom om tijdens de behandeling aangename en zachte kleding te dragen. Ook is het van belang om minstens een uur van te voren niet meer gegeten te hebben.

 

Tijdens de behandelingen wordt gewerkt vanuit de holistische visie. Dat wil zeggen dat fysieke, emotionele, mentale en spirituele energievelden weer in balans worden gebracht. Fysieke klachten zijn niet op zichzelf staande verschijnselen. Ze hebben invloed op of kunnen uitingsvormen zijn van wat zich op andere niveaus afspeelt. Door bewust te worden van de wisselwerking tussen denken, voelen en lichaam krijg je een instrument in handen waardoor je meer in balans kunt komen en blijven.

 

Meer informatie of shiatsu massage aanvragen?

Neem contact op via het contactformulier of bel ons op 06 38 62 65 27.

 

 

Massage en reiki