Voor wie jij bent en voor wie jij wilt zijn!

Reiki & Massage

 

Personal training Roermond

Wil je ondergedompeld worden in rust en kalmte?

 

In onze studio kun je terecht voor reiki-healing-behandelingen. Deze worden verzorgd door Lachenta. Een reikibehandeling kun je, als je dat wilt, boeken in combinatie met een ontspanningsmassage. Een behandeling duurt ongeveer 1 uur en kan als eenmalige behandeling geboekt worden. Voor een echte dieptewerking zijn meerdere behandelingen nodig. Hoeveel behandeling nodig zijn, bepalen we in onderling overleg. Dat is namelijk voor iedereen anders.

Reiki

Wat is reiki?

Reiki is een Japanse techniek die stressreductie, ontspanning en heling bevordert. Reiki is de levensenergie (prana) die door alle levende wezens stroomt. Reiki beoefenaars gaan ervan uit dat iedereen de mogelijkheid heeft om te verbinden met hun eigen helende energie en dit te gebruiken om hun eigen energie te versterken en anderen te helpen. Wanneer de ‘ki’ of energie in balans is en goed stroomt, bevordert dit lichaam en geest en is men in positieve staat van gezondheid. Wanneer de energie geblokkeerd is door bijvoorbeeld fysieke blessures, trauma’s, psychische/emotionele klachten en daardoor niet goed stroomt, kan dit leiden tot symptomen van fysieke en emotionele disbalans. Het werkt zeer goed als een aanvulling op traditionele geneeswijzen en wordt veel toegepast in ziekenhuizen en andere medische zorg.

Reiki iets voor mij?
Voel je je gespannen, gestresst of lichamelijk of psychisch uit balans? Ga je door een heftige periode en wil je lichaam en geest even volledig tot rust brengen? Dan is een Reiki behandeling iets voor jou! Een Reiki-sessie kan helpen in het kalmeren en loslaten van stress en spanning en ondersteunt het lichaam een omgeving te creëren waarin heling kan plaats vinden op fysiek, mentaal en emotioneel niveau. Het is een geweldige tool voor stressreductie, ontspanning en persoonlijk welbevinden.

Ontspannings-massage

Bij deze ontspanningsmassage wordt je op een lichte manier gemasseerd. Niet alleen je rug, schouders, nek en je benen komen aan de beurt, maar ook je buik, handen, hoofd en gezicht.

Al de opgebouwde spanningen worden weggenomen. Je lichaam en geest komen volledig tot rust, zodat je met vernieuwde kracht en frisse energie verder kunt. Bij deze massage wordt gebruik gemaakt van een mengsel van verschillende etherische oliën, die allemaal een eigen werking hebben. Afhankelijk van je wensen en je klachten wordt dit mengsel op maat klaar gemaakt. Na afloop voelt u zich als herboren.

Ontspanningsmassage bij Cens Studio
Bij een basis ontspanningsmassage zal de gehele achterzijde van het lichaam behandeld worden (tijdsduur ongeveer 30 minuten tot 1,5 uur). In een totale behandeling worden rug, schouders, nek, armen, handen, benen, voeten, buik, hoofd en gezicht behandeld (tijdsduur 1,5 uur).

Shantala babymassage

Aanraken is een van de eerste manieren om contact te maken met je baby. Je leert met je handen uit te drukken wat je wilt zeggen. Babymassage versterkt het lichaamsbesef, zorgt voor een basis van vertrouwen tussen ouder en kind. Het vergroot het zelfvertrouwen doordat er extra de zogenoemde gelukshormonen worden aangemaakt bij de baby. Ook de zintuigen en de motoriek worden door baby massage gestimuleerd. Je baby leert zijn lichaam op een liefdevolle manier ontdekken.

Het is een speciaal moment voor baby én ouder.

Aanbod baby massage Cens Studio

Privé / aan huis

3 dagen á 1 uur en 15 minuten

€114,50 (exclusief baby massage pakket €99,50)


Losse babymassage

60 minuten

€ 39,-

Meer informatie of een reiki- of massagebehandeling aanvragen?
Neem contact op via het contactformulier of bel of app op 06 38 62 65 27

Bekijk de Tarieven voor de yogalessen, reiki- en massagebehandelingen.

Kan ik je helpen?